AKTUELNO

Ostvarenje Voleta Hila prati svemirsku spasilačku ekipu Nova 17

Nagrađivani filmski stvaralac Volter Hil režirao je 2000. godine naučno-fantsatični horor “Supernova” (eng. Supernova), koji je večeras u 23.15 časova pred gledaocima TV Pink 2. U glavnim ulogama ove priče koja se odvija početkom 22. veka su Robert Foster, Džejms Spejder, Anđela Baset, Piter Facineli...

Foto: Promo

Radnja počinje kada svermirski brod sa spailačkom ekipom Nova 17 dobije poziv u pomoć od strane udaljene rudarske kolonije. S obzirom na to da su rudari na nepristupačnoj lokaciji, spasilački svermirski brod je prisiljen da koristi posebnu tehnologiju skoka kroz rupe u svemiru. Uz to, tim Nova 17 će pokušati da tokom spasavanja rudara sačuva i njihov brod, koji je teško ostećen, te počinje da ga privlači gravitaciona sila crne rupe.

Foto: Promo

Još jedno neprijatno iznenađenje je pred spasilačkom ekipom - jedini preživeli putnik na brodu ima u sebi tajanstvenu materiju od koje mu telo mutira.

Ne propustite naučno-fantastični film “Supernova” večeras u 23.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Supernova

#Televizija Pink

#Volter Hil

'