AKTUELNO

Ne propustite urnebesnu komediju na Pink 2.

Petak je na kanalu Pink 2 rezervisan za najbolju zabavu uz film Džeja Rouča "Upoznajte Fokerove" (eng. "Meet the Fockers"), sa Robertom De Nirom, Dastinom Hofmanom, Barbrom Strejsend, Benom Stilerom i Teri Polo u glavnim ulogama.

Foto: www.imdb.com

Nakon što je dobio dozvolu da se oženi ćerkom penzionisanog CIA agenta, Gejlord Greg Foker (Ben Stiler), njegova verenica Pem (Teri Polo) i njeni roditelji putuju na Floridu, u Majami, kako bi se upoznali sa Gregovim vrlo liberalnim roditeljima, Roz i Berni Foker (Barbra Strejsend i Dastin Hofman).

Foto: www.imdb.com

Roz je seksualni terapeut za starije osobe, dok je Berni advokat koji se povukao u penziju, kako bi kod kuće mogao odgajati Grega. S druge strane, Pemini roditelji, Džek i Dina (Robert De Niro i Blajt Daner), su tradicionalno konzervativni.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Susret ove dve porodice potvrđuje ono što je Džek slutio od samog početka: njih ne povezuje baš ništa. Upravo te suprotnosti roditelja i njihovih stavova su stvari iz kojih proizlazi većina komičnih situacija i zapleta u filmu. Džek konstantno kontroliše svoju porodicu, ali ovog puta on prelazi sve granice sa svojom sumnjičavom prirodom i tajnim operacijama, kojima želi da otkrije navodnu Gregovu mračnu tajnu iz prošlosti.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite sjajnu glumačku postavu na čelu sa Robertom De Nirom u urnebesnoj komediji "Upoznajte Fokerove" danas od 17 časova samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Barbara Strajsend | Barbra Streisand

#Ben Stiler

#Dastin Hofman

#Film

#Pink 2

#Robert de Niro

#Televizija Pink

#Upoznajte Fokerove | Meet the Fockers

'