AKTUELNO

Ne propustite sjajan akcioni horor film o drevnom sukobu vampira i vukodlaka.

Sve ljubitelje horor filmova večeras od 22:30h na kanalu Pink 2 očekuje prava poslastica - treći deo jednog od najpopularnijih serijala, "Podzemni svet: Uspon Lajkana" (eng. "Underworld: Rise od the Lycans").

Foto: www.imdb.com

Režiju ovog akcionog horor filma iz 2009. godine potpisuje Patrik Tatopulos, dok su se u glavnim ulogama našli Kejt Bekinsejl, Majkl Šin, Rona Mitra, Bil Naj i Šejn Broli.

Treći film u epskoj sagi o podzemnom svetu vraća se kroz vreme kako bi opisao poreklo viševekovnog sukoba između aristokratskih vampira, poznatih kao Dileri smrti, i varvarskih Lajkana, roda opakih vukodlaka. Ove dve vrste natprirodnih bića potekle su od dvojice sinova originalnog Besmrtnika - vampiri su postali elegantne aristokratske krvopije koje su prevladale u lokalnoj oblasti, a vukodlaci su postali divlje zveru bez traga ljudskosti i sa neutoljivom željom za nasiljem.

Foto: Promo

A onda je genetska anomalija ponovo transformisala ravnotežu moći: ženka vukodlaka koju su zarobili vampiri rodila je naizgled ljudsko dete. To je bio Lusijan (Majkl Šin) – prvi Lajkan rođen u ropstvu, u kući Viktora (Bil Naj), izuzetno moćnog vampirskog vođe. Lusijanovu krvnu liniju Viktor je iskoristio da stvori sasvim nov soj robova, koji mogu po želji da uzmu oblik čoveka ili zveri. On voli samo dve stvari: moć i svoju prelepu, ali svojeglavu ćerku Sonju (Rona Mitra), koja se zaljubljuje u Lusijana.

Foto: Promo

Lusijan odlučuje da pobegne i odbijajući da napusti svoju voljenu, okuplja šaroliku armiju odbeglih Lajkana, robova i vukodlaka, vraćajući se da se suprotstavi vladavini vampira i izbavi Sonju. Napad i događaj posle njega potpaljuju otvoreni rat koji će goreti između ove dve rase kroz naredne vekove.

Neverovatne scene borbi i savremeni efekti čine ovaj film vrhunskom epskom avanturom, zato ne propustite film "Podzemni svet: Uspon Lajkana" večeras od 22:30h na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Kejt Bekinsejl | Kate Beckinsale

#Majkl Šin | Michael Sheen

#Pink 2

#Podzemni svet: Uspon Lajkana | Underworld: Rise of the Lycans

#Televizija Pink

'