AKTUELNO

Iako je to uticalo na nju, drugi nisu primetili da je bila iznervirana zbog onoga što joj se desilo.

I ovog petka, u četvrtoj emisiji drugog kruga najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkovim zvezdicama", gledaoce očekuju spektakularni nastupi najvećih talenata.

U ovonedeljnoj epizodi predstaviće se i Ljubica Mirković, trinaestogodišnjakinja iz Nikšića, koja je pred ovaj nastup imala mali peh.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dok sam se spremala za nastup primetila sam dve različite čizme, greškom spakovane. Bila sam veoma šokirana i iznervirana. To je, naravno, mnogo uticalo na moj nastup - objasnila je Ljubica, koja je ipak uspela da u drugom krugu pokaže svu raskoš svog talenta, što će gledaoci videti već sutra.

U prvom krugu Ljubica je dobila odlične komentare žirija, kada je otpevala pesmu "Ti možeš sve", koju je obradila Marija Šerifović.

- Komentari svih članova žirija mi podjednako znače, a najviše sam se plašila Gocinog komentara.Mislim da mi je najlepši komentar dala Jelena Tomašević, kada mi je rekla da me vidi u superfinalu - rekla je ova Nikšićanka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je oduševila žiri, pred njom nije bio nimalo lak zadatak da ih ponovo impresionira.

- Prezadovoljna sam prvim nastupom, postavila sam sebi visoke kriterijime na početku, tako da sam imala težak zadatak da ponovo ostavim odličan utisak - rekla je Ljubica, koja ima tremu, ali se trudi da je potisne kako bi dala svoj maksimum.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubica se muzikom bavi od treće godine, i sasvim je sigurna da je to nešto čime želi da se bavi.

- Završila sam osnovnu muzičku školu i sviram klavir, pohađam školu pevanja "D-moll", Danijela Alibabića. Sledeće godine ću upisati srednju muzičku školu, odsek solo pevanja. Muzika će biti moje životno opredeljenje - rekla je Ljubica, kojoj su uzori Jelena Tomašević i Marija Šerifović.

Za sebe kaže da je druželjubiva, vredna i uporna osoba, kao i da joj muzika uvek pomaže da prebrodi sve brige, a za sam kraj je otkrila zašto se prijavila za "Pinkove zvezdice".

- Prijavila sam se za "Pinkove zvezdice" jer je to najbolji način da prezentujem sebe i svoj telenat. Od svog učešća očekujem druženje, zabavu i što bolji plasman - rekla je Ljubica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim nje, očekuju vas nastupi još devetoro talentovane dece, zato budite uz "Pinkove zvezdice", u petak, 15. decembra, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Ljubica Mirković

#Marija Šerifović

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

'