separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

PRETPOSLEDNJA EPIZODA SERIJE 'ŠIFRA DESPOT': Despot i Marija u naletu emocija ne razmišljaju šta im donosi sutra! (FOTO+VIDEO)


Pretposlednja, 79. epizoda, serije "Šifra Despot" u nedelju u 20 časova na televiziji Pink.


U finišu serije „Šifra Despot“ saznaćemo mnoga rešenja zamršenih odnosa i događaja koje je osmislio Radoš Bajić, a u 69. epizodi koja je u nedelju, 11. avgusta od 20 časova na TV Pink pod nazivom „Sveti Nikola“, biće i romanse. Kroz prethodne epizode pratili smo ljubavne jade nespretnog programera Despota Despotovića (Đorđe Marković), ali i probleme njegove porodice i prijatelja, a da li nas očekuje srećan kraj, ostaje nam još samo dve nedelje da saznamo. Glavnim junacima priče koje maestralno tumače Radoslav Milenković, Branka Šelić, Olga Odanović, Ljiljana Stjepanović i mnogi drugi, ovoga puta se pridružuju Nebojša Milovanović, Dragan Vujić, Maja Šarenac, Olivera Ježina...

Autor: Promo.

Epizoda počinje u po noći u kući Despotovića. Rumenka i Života dežuraju pored prozora, čekajući Despota koga nema i ne znaju gde je. Zabrinuti za sina i njegovu budućnost, pitaju se zašto nema sreće i da li će ikada da se skrasi.

Autor: Promo.

Sledećeg jutra na vratima kuće pojavljuju se službenici Vojno-stambenog. U rukama im je novo rešenje. Hoće li ovoga puta definitivno izbaciti Despotoviće iz njihovog doma ili je Marijin prijatelj iz vojnog vrha uspeo da reši problem?

Autor: Promo.

Dok Despotovići brinu za svog sina jedinca, on koristi svaki tren da bude sa Marijom. Ona ga poziva na slavu kod njene majke. U svečanoj atmosferi porodičnog doma, Marija i Despot shvataju da njihova veza ne može biti samo prijateljska. Pod okriljem noći, njih dvoje će se prepustiti emocijama, ne razmišljajući o tome šta im donosi sutra.

Autor: Promo.

A šta im donosi novi dan, saznaćemo naredne nedelje u poslednjoj, 70. epizodi serije “Šifra Despot” koja je osvojila srca gledalaca TV Pink.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti