separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

UTORAK U ZNAKU RUŽIČASTE TELEVIZIJE - PINK ponovo najgledaniji emiter (VIDEO)


Prema jedinim zvaničnim rezultatima gledanosti agenicje Nilsen, televizija Pink je u danu iza nas bila najgledaniji komercijalni emiter.


Pored ukupnog broja gledalaca čiji je izbor bio naš program, TV Pink je bila najgledanija televizija i među ženskom publikom, sa drastičnom razlikom u odnosu na druge komercijalne emitere.

Finalna epizoda 11. sezone autorske emisije Ognjena Amidžića "Amidži šou" se, sa više od 1.200.000 gledalaca, našla u top 10 najgledaniih emisija u danu na svim televizijama u Srbiji.

Autor: TvPink Printscreen

U samom vrhu gledanosti našle su se i serije inostrane produkcije - "Ljubav iz osvete", "Elif", "Istanbulska nevesta" i "Njena sudbina". 

"Nacionalni dnevnik" je i tokom jučerašnjeg dana bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a izbor publike bile su i druge emisije naše informativne redakcije - odlične rezultate ostvario je i "Nacionalni dnevnik u 10" sa udelom u gledanosti od skoro 21 odsto, zatim "Nacionalni dnevnik u 13" i Pinkov "Popodnevni dnevnik". 

Autor: TvPink Printscreen

Gledaoci su u velikom broju pratili i reprizno emitovanje emisije "Zadruga 2 - Narod pita", u kojoj su gosti bili Luna Đogani i Marko Miljković.

Autor: Pink.rs, Pink.rs/K.Ristić

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti