AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

TV Pink je i drugog dana ove nedelje ubedljivo najgledanija talevizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Kao i prethodnih dana, Pink je ostvario uspeh u gotovo svim grupama gledalaca, a najviše se ističe urbana i ženska populacija, kao i publika starosti od 18-49 godina.

Neverovatan uspeh u danu iza nas beleži emisija “Ami G show” koja je među svim emisijama, svih emitera, prva na listi gledanosti. Sa približno ‎1.200.000 gledalaca i 24 odsto udela u gledanosti, emisija Ognjena Amidžica postigla je nezabeležen uspeh kao najgledanija emisija svih emitera, uključujuci i sve emisije Javnog servisa Srbije.

Foto: Pink.rs/Milica Đ

Vaš izbor u danu iza nas, bile su serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i nova serija inostrane produkcije “Ljubav iz osvete” koje se nalaze među osam najgledanijih emisija u danu.

Foto: Promo.

Informativni program naše televizije najgledaniji je u odnosu na sve komercijalne emitera, pa je tako “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emisija. I za jutarnji program “Novo jutro” u danu iza nas liderska pozicija, jer je naša jutarnja emisija najgledanija u odnosu na sve emitere.

Foto: Pink.rs

Sva dešavanja iz najpoznatijeg rijatija nalaze se u samom vrhu gledanosti.

Verna Pinkova publika, pratila je gotova sva direktna uključenja u rijaliti “Zadruga”, dok je gotovo 27 odsto auditorijuma dan završilo uz “Zadrugu - žurku”.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jednu nedelju nastavljamo uspešno. Hvala na poverenju. Vaša TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'