separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OSTAVILA KONKURENCIJU DALEKO IZA SEBE: TV Pink zabeležila najveću gledanost od početka emitovanja! (FOTO+VIDEO)


Tokom 25 godina postojanja, TV Pink je postala lider u regionu, a dokaz za to su jedina zvanična merenja gledanosti.


Analiza jedinog zvaničnog merenja TV gledanosti agencije Nielsen, kaze da je Pink u danu iza nas, u odnosu na sve emitere u ukupnom broju gledalaca ostvario neverovatne rezultate, nezabeležene od početka emitovanja programa TV Pink. Udeo u gledanosti Pinka je blizu neverovatnih 22%, dok je drugolasirani Javni servis Srbije na samo 15% udela. Pored istorijskog maksimuma u ukupnom broju gledalaca, Pink je u odnosu na sve emitere, u danu iza nas, najgledaniji i u posebnim grupama gledalaca: muška, ženska populacija, grupa gledalaca urbanih sredina, starosti od 18-49 godina, kao i gledaoci iz prestonice. Na zvaničnoj top listi među deset najgledanijih emisija u danu, čak 5 je Pinkovih.

Autor: RTV Pink

Sa neverovatnim udelom u glednosti od 23 odsto i milionskim auditorijumom, jedinstveni šou program za upoznavanje "Brak na neviđeno" bio je druga najgledanija emisija u danu na svim televizijama. Iako je tek od ove sezone počeo sa emitovanjem, "Brak na neviđeno" je neverovatnom brzinom postao omiljen među gledaocima svih uzrasta.

Autor: TvPink Printscreen

Tradicionalno je nagledaniji bio i serijski program TV Pink. Među deset najgledanijih emisija u danu su i Pinkove serije inostrane produkcije: "Istanbulska nevesta", "Elif" i serija koju od nedavmo prati naša publika "Ljubav iz osvete".

Autor: RTV Pink/Promo

U top deset, sa 28% auditorijuma nalazi se emisija "Zadruga-Gledanje snimaka", dok je Pinkova centralna informativna emisija "Nacionalni dnevnik" ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. I ostali formati naše informativne redakcije u danu iza nas beleže dobre rezultate: Najnovije vesti u okviru emisije "Poslednja vest", "Popodnevni dnevnik", i "Novo Jutro" koje je zvanično u danu iza nas, najgledaniji jutarnji program, ukljkučujući sve emitere.

Ovakvi fantastični rezultati gledanosti, samo su dodatni podstrek da TV Pink i u narednoj sezoni nastavi sa inovacijama na medisjkom tržištu. Kao zahvalnost vernoj publici, deo nove programske šeme će pored postojećih popularnih emisija, biti i novi formati, ali i bogat serijski program u produkciji TV Pink. Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti