AKTUELNO

Seriju "Ljubav iz osvete" gledaćete od ponedeljka 10. juna svakog radnog dana i subotom od 21 čas samo na TV Pink!

Nakon što Nur i Jigit, heroji serije "Zabranjena ljubav", uplove u bračnu luku, ustupiće svoje mesto u programskoj šemi TV Pink Suhan i Džesuru, herojima nove, visokobudžetne turske sage "Ljubav iz osvete", koja je snimana tokom 2016. i 2017. godine, a koja će se na TV Pink emitovati od 10. juna.

Foto: Promo.

Glavnu žensku ulogu igra Tuba Bujukustun, junakinja serije "Ljubav i novac", dok se u koži njenog partnera našao Kivanč Tatlitug. S njima su pred kamere stali Tamer Levent (Garip iz "Istanbulske neveste"), Erkan Avdži, Nihan Bujukagač (Gulšah iz serije "Sulejman Veličanstveni"), Mufit Kajadžan, Okdaj Korunan, Zejnep Kiziltan, Sezin Akbašogulari i drugi. Za režiju je bio zadužen Ali Bilgin, koji je veoma cenjen u turskoj televizijskoj i filmskoj industriji, a našoj publici će se sada predstaviti prvi put.

Foto: RTV Pink/Promo

Interesantno je da je Kivanč i Tuba trebalo da glume partnere mnogo pre nego što je počelo snimanje serije "Ljubav iz osvete". Tada je produkcijska kuća "Ay Yapim" tražila od scenaristiknja Seme Ergenekon i Ejlem Džanpolat da osmisle priču za njih dvoje. One su inače pisale scenarije za seriju "Ljubav i novac", pa su svi očekivali da će napisati priču koja će oduševiti kako glavne junake tako i produkciju, ali i publiku. Nažalost, to se nije dogodilo.

Foto: RTV Pink/Promo

Osmislile su sagu o ljubavi između plaćenog ubice i njegove nesuđene žrtve – Tuba i Kivanč odbili su da igraju u ekranizaciji te priče, a isti scenario kasnije je nuđen Enginu Akjureku i Džansu Dere, koji takođe nisu prihvatili uloge.

S obzirom na to da Kivanč i Tuba nisu bili zadovoljni radom Seme i Ejlem, tražili su od Kerema Čataja, producenta i vlasnika "Ay Yapima", da angažuje nekog drugog za pisanje scenarija. Izbor je pao na Elif Usman, koja je radila "Nasleđe jedne dame", i Edže Jorenč, iz čijeg je pera nastala serija "Sever Jug".

Ona je napisala uzbudljivu dramu o osvetniku Džesuru i lepoj Suhan, a budući da se projekat dopao glavnim junacima, snimanje je moglo da počne. Inostrani distributeri su se zainteresovali za nju, tako da je postala pravi svetski hit - pokorila je čak i Latinsku Ameriku, koja važi za kolevku telenovela.

Foto: RTV Pink/Promo

Seriju "Ljubav iz osvete" gledaćete od ponedeljka 10. juna svakog radnog dana i subotom od 21 čas samo na TV Pink!

Više detalja o seriji i sinopsis prve epizode potražite u poslednjem broju časopisa "TV Novele".

Foto: Tv Novele

#Kivanč Tatlitug

#Ljubav iz osvete | Cesur ve Güzel

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#serija

'