AKTUELNO

Serija već sada izaziva ogromnu zainteresovanost publike.

Danas je zvanično pala prva klapa na snimanju novog projekta televizije Pink, igrane serije "Crveni mesec". Vlasnik i direktor ružičaste televizije Željko Mitrović objasnio je zašto je ovaj projekat od krucijalne važnosti i koliko se raduje ovom izazovu.

Foto: TvPink Printscreen

Veoma sam srećan, jer smo posle velikih priprema konačno počeli. Danas je pala prva klapa, snimanje prvih kadrova. Rekao bih da je ovo sigurno naš najambiciozniji projekat posle dugo vremena i posle duge pauze u snimanju i prodiciji igranih programa, praktično deset godina smo napravili pauzu, a pre toga smo bili veoma intenzivni i lideri sa preko 1.100 sati snimljenog igranog programa za samo neke tri ili četiri godine. Sada smo se vratili i u produkcione prioritete smestili igrane programe. Mislim da ćemo uspeti sa idejom i planom da snimamo 500 sati godišnje, što je uporedivo sa najvećim produkcijama i najvećim televizijama na planeti. Ono što je najvažnije jeste da smo danas ovde, sa meni lično veoma dragim projektom koji se snima u serijalu od čak 120 epizoda. Drago mi je što je prvi projekat odabran na način da bude epoha i početak 20. veka, tačno 1913. i 1915. godina, predvorje Prvog svetskog rata, završeni Balkanski ratovi. Ono što je najvažnije jeste da smo uspeli da implementiramo jednu ljubavnu priču koja je zapravo novela u jedan istorijski kontekst, koji podrazumeva sve posebnosti i komplikacije vremena u kom se radnja dešava - rekao je Željko Mitrović.

Foto: TvPink Printscreen

Glavni protagonisti serije "Crveni mesec" su mladi, perspektivni glumci Ivana Dudić i Miloš Đurović koji takođe ističu da je i za njih ovaj projekat veliki izazov.

Foto: TvPink Printscreen

Za sada je sve teklo fenomenalno i znam da će i nadalje tako biti, ovo je veliki i važan projekat, kako za televiziju za koju radimo tako i za nas jer nam je ovo prva velika i glavna uloga - rekla je Ivana.

Pink.rs

#Crveni mesec

#Željko Mitrović

'