AKTUELNO

Serija Predraga Gage Antonijevića u subotu od 21 čas na TV Pink

Napad u Minhenu, koji smo gledali u prethodnoj epizodi serije “Državni službenik” Predraga Gage Antonijevića, uneo je haos u Službu, a u epizodi pred nama, u subotu 18. maja od 21 čas na TV Pink, dramatična situacija kulminira.

Videćemo kako kolege srpskih službenika iz zapadnih agencija vrše veliki pritisak da im se daju apsolutno sve informacije koje Služba ima o napadu u Minhenu.

Foto: Promo.

Amerikanci povlače svoje ljude iz Beograda koji su došli u vreme Trampove administracije, jer smatraju da su ih Rusi pridobili da rade za njih, te CIA steže obruč. Jedna od želja američkih partnera je i da Služba izruči Hameda (Igor Đorđević).

Foto: Promo.

Lazar (Milan Marić) se protivi toj odluci jer je on Hamedu dao reč da će biti sakriven u srpskom zatvoru. Milojević (Nebojša Dugalić) i Bakrač (Radovan Vujović) gledaju sa podsmehom na Lazarevu naivnost i kažu mu da Služba nema obaveze ni prema kome ako im to zatraži viša sila.

Foto: Promo.

Lazar traži da se podigne nivo pripravnosti jer postoji mogućnost da su neki od islamista predatih Slavku (Nenad Jezdić) još u Srbiji. Uprkos svemu, on odlučuje da ispuni reč datu Hamedu, pa makar ga to učinilo odmetnikom.

Pink.rs

#Državni službenik

#Predrag Gaga Antonijević

#Televizija Pink

#serija

'