AKTUELNO

Emisija "Trenutak iz sna" svakog četvrtka u 22.45 na TV Pink

Potresne scene iz detinjstva celog života su ostale urezane u sečanje Milice Stojaković, junakinje nove epizode serijala emisija “Trenutak iz sna”, koju upoznajemo u četvrtak, 16. maja od 22.45 na TV Pink. Dramatičan razvod roditelja bio je bolan za nju.

Foto: Promo.

Imala sam devet godina i želela sam da idem sa mamom, ali tata me je gurnuo i rekao: “Ne može, ostajete ovde i ti i brat” – priseća se Milica, a te reči potvrđuje i njena majka, koja u suzama tvrdi da nije imala drugu opciju nego da ostavi decu kod oca.

Sa iskustvom koje je doživela, Milica je odrastala sa željom da njena porodica nikada ne doživi ništa slično. Rodila je troje dece, a onda je doživela novo bolno iskustvo. Njen suprug je pokazao drugo lice. Nakon fizičkog nasrtaja, ona je imala povrede ruke, dva rebra i nekoliko hematoma na telu i glavi.

Foto: Promo.

Poručujem svim ženama da budu hrabre i jake i ako su rešile da stanu na put nasilniku, da idu do kraja – odlučna je Milica.

Nošena snažnom voljom Milica je odlučila da svoju budućnost učini lepšom, a u tome će pokušati da joj pomogne iskusna ekipa predvođena dr Colićem.

Voditeljka Tijana Čurović biće uz Milicu sve vreme, a da li će njen san o sreći biti ostvaren, gledaoci TV Pink će saznati u četvrtak u emisiji “Trenutak iz sna”.

Pink RS

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'