AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Trećeg dana ove nedelje, TV Pink je ubedljivo najgledaniji emiter u Srbiji. Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan za nama proveli uz Pink naša televizija je gledanija i u posebnim grupama gledalaca gde se najviše ističu gledaoci starosti od 18-49 godina, urbana i ženska populacija.

Na zvaničnoj top listi među 10 najgledanijih emisija, čak pet je pinkovih. Ubedljivo najgledanija zabavna emisija sa približno 1.200.000 gledalaca je „Paparazzo lov“, dok ga odmah zatim sledi i „DNK“ sa auditorijumom od preko 22 odsto.

Foto: Promo.

Tradicionalno Pinkov serijski program je u samom vrhu glednosti kao i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” koje se nalaze u samom vrhu zvanične top liste. “Nacionalni dnevnik” i u danu iza nas je najgledanija informativna emsisija svih komercijalnih emitera. Sledi ga “Popodnevni dnevnik”.

Foto: Promo.

Verna pinkova publika dan počinje uz naš Jutarnji program, koji je najgledaniji u odnosu na ostale komercijalne emitere, dok je oko 29 odsto auditorijuma dan završilo uz naš program i emisiju „Zadruga - pitanja gledalaca“. Pored navedenih foramta na listi najgledanijih emisija nalaze se i dnevna uključenja u naš rijaliti „Zadruga“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'