AKTUELNO

Večeras budite uz TV Pink!

Nećete biti sami večeras ukoliko od 23 časa budete uz TV Pink i emisiju “Amidži šou” u kojoj nas autor Ognjen Amidžić podseća na čuveni narodnjački evergrin – “Ja imam nekog, a ti si sam”, a u goste mu dolazi jedini duetski sastav čija se prezimena rimuju - Slavko Banjac i Vesna Zmijanac! Biće tu i glumica Mirka Vasiljević i pevačica Mina Kostić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Legende narodne muzike će pričati o zlatnim vremenima kada su harali muzičkom scenom, a albume, poput onog Vesne Zmijanac iz 1994. na kome se našla duetska numera sa Slavkom, prodavali u tiražima od više stotina hiljada primeraka. Samo dva dana pred veliki beogradski koncert, Banjac u emisiji otkriva šta je pripremio za publiku Sava centra, ali i predstavlja prošlogodišnji album “Ljubav kao odgovor”, s kojim se posle duže od dve decenije vratio na muzičku scenu.

Foto: YouTube screenshot

Kako je poput oluje protutnjala srpskim medijima izjava glumice Mirke Vasiljević “da žena u braku treba da zna kada da zaćuti”, te se o tome raspravljalo i u javnosti, Ognjen je odlučio da ugosti ovu majku troje dece, koja ove godine slavi deceniju braka, i podrobno je ispita o svemu.

Foto: Pink.rs

Šta o tome misli Mina Kostić, koja inače ne voli da svoj privatan život iznosi u javnost, saznaćemo od nje. Uz to, pevačica će ispričati svoje planove i predstaviti nove numere.

Foto: Pink.rs

Zabavno i poučno – “Amidži šou”, u utorak od 23 časa na TV Pink.

Autor: Pink.rs

#Amidži Šou

#Mina Kostić

#Mirka Vasiljević

#Ognjen Amidžić

#Slavko Banjac

#Televizija Pink

#Vesna Zmijanac

#emisija

'