AKTUELNO

Vaša dobra navika, svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink

Nedeljna emisija “Žikina šarenica”, koja je na programu 12. maja od 10 sati na TV Pink, vodi nas od Barselone i Muzeja čokolade, preko čarobnog dvorca Miramare u Trstu, pa sve do Moskve, Abu Dabija i Tel Aviva, odakle nam stiže prilog o aktivnostima Nevene Božović pred nastup na “Evrosongu”.

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Sa ovdašnjih prostora Žikini gosti iz Turističke organizacije Valjevo nam predstavljaju lepote i kapacitete spomenika prirode koji se nalazi u podnožju planine Povlen - slapova Taorskih vrela, a nakon toga idemo do Crne Gore, na još jednu planinsku lepoticu - Durmitor.

Od kulturnih događaja rediteljka i glumica Nikolina Spasić će najaviti predstavu “Kad porastem biću”, a videćemo i kakvim je plodom urodila saradnja između Opštine Barajevo, tamošnjeg Centra za kulturu i a-kapela sastava „Srbski pravoslavni pojci“ iz Beograda. Aforističar Mitar Đerić će nas nasmejati, ali i zamisliti, kako to dobar aforizam zna da učini, a razbibrigu nam pružaju pevači Marinko Rokvić, Seka Tomičić, Miloje Bubanja, Dragica Radosavljević Cakana i Bojan Marović.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'