AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Gosti prelistavanja štampe biće Vasilije Papović, zamenik glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Alo" i Predrag Rajić iz Centra za Društvenu stabilnost.

Da li nacrt rezolucije kojom će Priština, od vlasti u Beogradu, tražiti da „priznaju počinjen genocid“ na KiM,tokom 1998-1999. godine, može imati bilo kakvog efekta i šta pokazuje nova provokacija prištinskih vlasti? O tome, ali i drugim aktuelnim političkim pitanjima,u "Novom jutru" govoriće ministar spoljnih poslova Ivica Dačić

Još jedan u nizu primer bahatog ponašanja vozača. Divljačka vožnja u alkoholisanom stanju sportskog komentatora Milojka Pantića ugrozila je učesnike u saobraćaju. Kolika je opasno sesti za volan nakon konzumiranja alkohola?

Mediji naslućuju da još jedna velika investicija u Srbiji dolazi iz Nemačke. Koliko će novih radnih mesta doneti nova fabrika? Gost Novog jutra Jorg Heskens predsednikov savetnik za investicije.

Pod reflektorima je gost "Novog jutra" glumac Andrej Šepetovski

Udruženje „ Riznica Starovlaškog kraja“ Užice, dodeliće nagrade Čuvar tradicije. Saznaćete kome će ove godine pripasti ova priznanja, ali i ko sve nastupa na sutrašnjem koncertu Mistika prostora

Hit jutra danas je rezervisan za pevačicu Minu Kostić "džepnu veneru"

#Novo jutro

'