AKTUELNO

Ne propustite prvu emisiju novih 'Pinkovih zvezda', čije je emitovanje zakazano za večeras u 22:15h!

Drugačija, inovativnija i još zabavnija četvrta sezona talent šou programa „Pinkove zvezde“ samo što nije počela! Prve tri sezone iznedrile su pevače čija je karijera danas na zavidnom nivou, a ovoga puta idemo korak dalje i upoznajemo darovite ljude različitih talenata.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Već u prvoj epizodi će nas očarati mladi iluzionista, čija je magija ostavila bez daha sve u studiju. Biće tu i jedan imitator, zatim momak čiji vešti prsti i neverovatan dar stvaraju slike za vrlo kratko vreme. Naravno, pevači su u ovakom šou programu neizostavni, a uz njih će biti i plesača, internacionalnih horova i drugih izuzetno talentovanih ljudi.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

O njihovom daljem plasmanu u ovom takmičenju odlučuje petočlani stručni žiri - Damir Handanović, kompozitor, aranžer, muzički producent i direktor Centra beogradskih festivala; Dušica Jakovljević, TV voditeljka, Srđan Žika Todorović, jedan od najboljih srpskih glumaca i prekaljeni rok muzičar; Kristina Kija Kockar, pevačica i Slobodan Radanović, pevač čija je karijera počela upravo na pozornici šou programa “Pinkove zvezde”.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

O Kiji i Slobi lane je cela Srbija brujala, a nekadašnje supružnike je ovaj šou ponovo spojio rame uz rame. Već u prvoj emisiji sevale su varnice među njima. Nakon nastupa jednog kandidata Kristina je prokomentarisala kako ne voli kada je kod pevača sve savršeno, pa je pogledala bivšeg muža i dodala:

Osim kod tebe. Ti stvarno pevaš savršeno, Slobodane!

Na ovu konstataciju Radanović joj je pružio ruku i uljudno se zahvalio, ali je Dušica imala šta da doda, a čućete u nedelju i šta.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Žiri će biti podrška kandidatima, od njih će zavisiti dalji plasman takmičara, ali ko će osvojiti glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara na kraju će odlučiti publika. Zato budite uz Pink, nove “Pinkove zvezde” samo što nisu počele! Voditeljka emisije je Ana Mihajlovski.

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezde

#najava

'