separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV PINK UBEDLJIVO NAJGLEDANIJA: Za vikend milionska publika nakon 'Novog jutra' dan je nastavila uz 'Žikinu šarenicu' (VIDEO)


I ovog vikenda TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore zvanična istraživanja agencije Nilsen. Pored ukupnog broja gledaca, Pink je ostvario prednost u posebnim grupama gledalaca. Ženska populacija bila je lojalnija Pinku u odnosu na ostale emitere, uključujući i Javni servis Srbije.


Tokom sva tri dana vikenda naša publika pratila je serijski program, gde su među najgledanijim emisijama u danu serije "Elif", "Istanbulska nevesta" i "Zabranjena ljubav", dok je u nedelju verna Pinkova publika ispratila seriju Radoša Bajića "Šifra despot". 

Autor: Promo

Pored serijskog, naš inforamtivni program ima lidersku poziciju u odnosu na ostale komercijalne emitere. 

"Nacionalni dnevnik" je najgledanija inforamtivna emisija svih komercijalnih emitera, dok su u samom vrhu gledanosti "Popodnevni" i "Nacionalni dnevnik u 13". 

U "Novom jutru" svakodnevno prvi saznajtete najvažnije informacijame. Naš jutarnji program u petak, ali i tokom vikenda, zvanično je najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera sa milionskim auditorijumom. 

Muzičko takmičenje Pinkove zvezdice je okupilo milionsku publiku, dok je "Magazin In", tradicionalno u samom vrhu gledanosti.

Približno 23 odsto auditorijuma ispratilo je reprizno emisiju "Paparazzo Lov". 

Autor: E-stock, Pink.rs

U subotu i nedelju milionska publika nakon novog jutra, dan je nastavila uz "Žikinu šarenicu", dok su sva tri dana u samom vrhu gledanosti direktna uključenja u Zadrugu ali i specijalne emisije "Zadruga-Nominacije", "Zadruga – Pitanja novinara", "Zadruga-Izbacivanje", ali i Zadruga-doček srpske nove godine koji je pratilo prbližno 22 odsto auditorijuma.

Autor: Promo

"Kontravizija" je takođe bila vaš izbor u nedelju, dok je 1.1000.000 gledalaca ispratilo je najgledaniju nedeljnu popodnevnu emisiju o poznatima Premijera Vikend Specijal.

Hvala vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink! 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti