AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Evo šta smo pripremili za Vas u vikend izdanju Novog jutra:

Štampu jutros prelistavamo sa direktorom dnevnog lista "Srpski telegraf" Sašom Milovanovićem i predsednikom Centra za proučavanje globalizacije prof.dr Dejanom Miletićem.

Kako će se se,nakon prvog velikog udara na mafiju, država obračunavati sa organizovanim kriminalom, da li očekuje da akcije policije prati i sudstvo i kakva bi mogla da bude podrška društva i medija, da li je beogradskom podzemlju odzvonilo, ali i da li se Srbija sprema za nove izbore, pitamo ministra unutrašnjih poslova i potpredsednika Vlade Srbije Nebojšu Stefanovića.

O geopolitičkoj realnosti, kosmetskom pitanju, situaciji u regionu,kao i o značaju prisustvovanja Molitvenom doručku u Vašingtonu, jutros razgovaramo sa liderom SPO-a Vukom Draškovićem.

Šta o drastičnom povećanju kazni,primeni novih mera i oštrije kaznene politike za najteža krivična dela, poput pedofilije, a koje je juče najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić,misle stručnjaci? Šta je pokazala dosadašnja praksa i mogu li pojedinačne kampanje u borbi protiv nasilnika pomoći državi?Na ovu temu govore specijalista neuropsihijatrije i sudski veštak dr Siniša Pavun, advokat Nikola Sekulić i analitičar Saša Borojević koji iznose konkretene slučajeve, kao i transkripte razgovora između pedofila.

U poslednjem satu,specijalno praznično izdanje "Žikine šarenice" najavljuje autor i voditelj te emisije Žika Nikolić,dok će atmosferu u studiju,svojom muzikom i pesmom,upotpuniti popularna Sara Jo.

#Novo jutro

'