AKTUELNO

Šokirao svojom izjavom!

Gostujući u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića koja će se emitovati u nedelju od 19.15 časova, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca šokirao je sve u studiju izjavama.

On je najpre otkrio kako mu polazi za rukom da zavede ogroman broj žena, a potom je izjavio s kojim vremešnim pevačem je opštio.

Foto: Promo

Na pitanje Lava Pajkića da mu otkrije tajnu svog zavođenja lepšeg pola, Maca je bio konkretan:

- Ta sjajna moć priče... Pored tog organa koji je neophodan za tu određenu radnju, vrlo je bitan mozak, odnosno jezik. Moraš nekoga „presvući“. A da bi nekoga „presvukao“, moraš biti inteligentan, elokventan i načitan. Svaka pročitana knjiga, to sam nedavno čuo od Ljubivoja Ršumovića koji je rekao da ko pročita 50 knjiga, taj je proživeo 50 života. Tako da moraš nekoga i šarmirati. Bitne su novčanice, svi volimo novac, ne možeš se 20 sati ljubiti na Košutnjaku, moraš nešto i pojesti, a i auto je bitan... Ali treba i šarm da tog nekog osvojiš – objasnio je Maca kog je Lav pitao da prokomentariše svoje učešće u rijalitiju „Farma“ gde je imao konfliktne situacije sa pevačem Milošem Bojanićem. Na pitanje da li su se pevač i on pomirili, Marinković je šokirao odgovorom:

- Jesmo, je*o sam ga, bili smo dugo u vezi. Šalu na stranu, „Farma“ ta je bila pre devet godina, dok je moj Fjodor bio u maminom stomaku. Bilo je tu fine ekipe, Firči i mali Sajko... – istakao je Marinković.

Foto: YouTube screenshot

Šta je još Maca izjavio o ovim šou programima i zbog čega su rijalitiji, kako on kaže, krenuli nizbrdicom, gledaoci će moći da vide u emisiji „Kontravizija“ u nedelju na Televiziji Pink.

Autor: Pink.rs

#Dragan Marinković Maca

#Kontravizija

#najava

'