AKTUELNO

Hvala na poverenju i što ste uz nas na početku godine, u kojoj slavimo četvrtinu veka postojanja.

Prvog vikenda u 2019. godini Pink je najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore zvanična istraživanja agencije Nilsen. Pored veceg ukupnog broja gledalaca po svim kategorijama, Pink je u pojedinim grupama gledalaca bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Tokom sva tri dana vikenda pratili ste naš serijski program. Serije „Zabranjena Ljbav“, „Istanbulska nevesta“ i „Elif“ svakodnevno se među deset najgledanijih emisija u danu, dok je milionska publika pratila specijalno izdanje serije Radosa Bajica „Šifra Despot“.

Foto: Pink.rs/Promo

Informativni program naše televizije je najgledaniji medju komercijalnim emiterima, pa je milionska publika bila uz našu centralnu informativnu emisiju „Nacionalni denvnik“ dok su u samom vrhu gledanosti i „Nacionani dnevnik u 13h“ i Poslednja vest“. Radnim danima status najgledanijeg jutatrnjeg programa ,kada govorimo o komercijalnim emiterima, ima „Novo Jutro“ koje od ovog vikenda mozete pratiti svakog dana.

Foto: Pink.rs

Pinkove muzičko-zabavne emisije u samom su vrhu gledanosti. Petak je raezervisan za petu sezonu “Pinkovih zvezdica-All stars!”. Rock and roll transformacije i naše zvezdice pratilo je više od 1.100.000 gledaca, dok je u subotu u samom vrhu gledanosti talk show Sanje Marinkovic “Magazin IN”. U subotu reprizno emitovanje „Paparazzo lov-a“ sa udelom u gledanosti od preko 20% ovu emisiju visoko pozicionira na zvaničnoj top listi. Pratili ste i naše ostale fomrate kao i „Kontraviziju –Lava Pajkića! U novom ruhu, ali i novom terminu, Srbija je nastavila da se vikendom budi uz „Žikinu Šarenicu“.

Foto: TvPink Printscreen

Ne prestaje da intrigira najgledaniji rijaliti, pa su tako sva diretkna uključenja kao i specijalne emisije „Zadruga-Nominacije“, „Zadruga – Pitanje novinara“ u samom vrhu gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala vam na poverenju i što ste uz nas na početku godine, u kojoj slavimo četvrtinu veka postojanja. Vas Pink.

#Gledanost

'