AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U narednih četiri sata sa Irinom i Žikom u Novom jutru geldaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa Milanovm Mišićem novinarom, i istoričarem Sašom Adamovićem.

- Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o nagrađivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića odrednom Aleksandra Nevskog za veliki doprinos u razvoju saradnje dveju dražva. Šta zapravo znači ova ukazana ćast srpskom predsediku i šta ovo govori o odnosima Srbije i Rusije razgovaramo sa Stevicom Deđanskim iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Nebojšom Damnjanovićem istoričarem.

- Srbi na Kosovu i Metohiji juče su obeležili Božić. U kakvoj atosferi je obeležen ovaj praznik i kakva su očekvanja, nade i želje stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini, razgovarmo sa Markom Đurićem direktorom Vladine kancelarije za KiM

- Čestitke na Božić uputili su zvaničnici zemalja u Regionu. U kakvoj atvosferi su Srbi u Hrvatskoj obeležil i Božić i kakve poruke smo od zvaničnika ove zemlje mogli da čujemo juče, razgovaramo sa Savom Štrbićem  predsednikom Dokumentaciono inforacionog centra Veritas i Nemanjom Starovićem istoričarem.

- Članica ozlogašene grupe Pink Panter, bivša košakašica Olivera Ćirković ispričala je u svom ronanu neverovatnu priču o kriminalu, velikom novcu, hapšenjima i grčikm tamnicama. Onda danas otrkvia kako gleda na sve to ikakve je porke izvukila.

- U rubrici Pod refletorima ugostićemo glumca Nenada Neadovića, koji se glumom bavi preko tri decenije.

- Za dobro raspoloženje pobrinuće se Sanja Ilić i Balkanika, ali i naša gošća pevačica, Slavica Ćukteraš.

#Jutarnji program

'