AKTUELNO

TV PINK je najgledanija komercijalna TV u Srbiji kako u poslednjem danu 2018. godine, sa prosečnim udelom u gledanosti od 18.41%, tako i tokom prva dva dana 2019. godine.

Pinkovo novogodišnje veselje u periodu od 21h do jedan sat iza ponoći, gledanije je i od novogodišnjeg programa Javnog servisa Srbije i to među populacijom od 18-49 godina, muškom i ženskom populacijom.

Novogodišnji program TV Pink u periodu od 8 uveče do dva sata posle ponoći, pratio je svaki četvrti gledalac u Srbiji ili auditoriijum od nevrovatnih 2,976,000 gledalaca.

Informativni program naše televizije je u samom vrhu gledanosti i tokom poslednjeg dana 2018. godine, kao i drugi deo omiljenog filmskog hita Zona Zamfirova uz koji je bio milionski auditorijum.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkovi verni gledaoci 2019. godinu, počeli su uz domaći filmski program.

Samo dva messca posle bioskopske premijere film “Zaspanka za vojnike” na TV Pink ispratilo je više od 2 000 000 gledalaca.

Foto: Promo

Osim filma Predraga Antonijevića, gledaoci su uživali u filmovima: Došlo doba da se ljubav proba, Ljubi ljubi al glavu ne gubi kao i Tesna koža, koji su u samom vrhu gledanosti.

Pored filmskog programa, uz izveštaj sa dočeka Nove 2019.u Premijeri specijal bilo je više od 1 300 000 gledalaca.

Osim filmskog, pinkova publika ispratla je i serijski program, Elif, Istanbulsku nevestu kao i Zabranjenu ljubav.

Foto: RTV Pink , printscreen

Popularnost Zadruge raste i u prvim danima 2019. godine pa je najveći broj gledalaca pratio sva uživo uključenja ali i specijalne emsije.

U jučerašnjem danu, najgledanija emisija bila je Paparazzo lov, a više od 1 300 000 gledalaca bilo je uz Zadrugu vanredno ubacivanje.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Hvala na poverenju, i srećna vam Nova 2019. godina

#Gledanost

#Televizija Pink

'