separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

I na izmaku 2018.godine TELEVIZIJA PINK OBARA SVE REKORDE GLEDANOSTI! (VIDEO)


Televizija Pink niže uspehe i popularnost među gledocima i na izmaku 2018. godine. U subotu je TV Pink najgledanija među svim TV stanicama u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, i to po svim kategorijama gledalaca, a posebno među populacijom od 18 do 49 godina.


Tokom poslednja tri dana, najgledaniji Pinkov format je “Nacionalni dnevnik”, a najgledaniji jutarnji program komercijalnih emitera je “Novo jutro”.

Autor: Pink.rs

Pratili ste i serijski program i to “Zabranjenu ljubav”, “Istanbulsku nevestu”, seriju “Elif” ali i najgledaniju humorističku seriju Radoša Bajića “ Šifra Despot”.

Svakog petka od 22 časa, show koji okuplja celu porodicu ove nedelje je oborio rekorde gledanosti, te je uz novogodšnje izdanje Pinkovih zvezdica All stars bilo neverovatnih 1 200 000 gledalaca. 

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Tokom vikenda, bili ste uz najgledaniji informativni program “Nacionalni dnevnik” koji se i dalje penje na lestvici glednosti u svim terminima, a dan ste počinjali uz tradiciju “Žikine šarenice”. 

I poslednje subotnje popodne u ovoj godini milionski auditorijum je proveo uz najgledalniji talk show “Magazin In” ali i reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov”. 

Autor: Pink.rs

Nedelja je rezervisana za autorske emisije Lava Pajkića “Kontravizija”, i Ognjena Nestorovića “Premijera vikend specijal” uz koju je bilo više od 1 000 000 gledalaca. 

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Godinu za nama, kako prema najpretraživanijem pojmu na Googlu, tako i prema gledanosti, obeležila je “Zadruga”. U prethodna tri dana, milionski auditorijum pratio je sva UŽIVO uključenja ali i specijalne emisije kao što su “Zadruga porodične čestitke Zadrugara” i “Zadruga pitanja novinara”. 

Autor: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i u 2019. godini ostanite uz TV Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti