separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

POČINJE DRUGA SEZONA TRENUTKA IZ SNA: Voditeljka Tijana Čurović sa timom stručnjaka menja izgled i život ženama kojima je to najpotrebnije! (FOTO+VIDEO)


Nova sezona emisije "Trenutak iz sna" od 10. januara svakog četvrtka na TV Pink


Iz kreativne kuhinje "Shadow production", poznatoj po najgledanijem i najhumanijem TV serijalu "Kuća od srca" , stiže druga sezona emisije rijaliti karaktera "Trenutak iz sna" koja kreće sa emitovanjem u četvrtak 10. januara od 22:45 časova na TV Pink.

"Trenutak iz sna" donosi nam snažne priče o ljudima koji su koračali trnovitom stazom života. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo zdravstveno stanje i fizički izgled. Dalekosežne posledice nemilih događaja ostavile su bolne ožiljke na duši.

Sada im se pruža jedinstvena prilika da putem učešća u emisiji "Trenutak iz sna" promene svoj život. Vrhunski stručnjaci u oblasti hirurgije , stomatologije , kozmetologije i dr. pomoći će u ostvarivanju njihovih želja, menjajući ne samo njihov izgled već i unutarnje stanje i zdravlje. Vraćajući im samopouzdanje i volju za životom, postižemo da njihovi snovi postanu stvarnost.

Autor: RTV Pink

Rijaliti forma emisije prati putovanje svakog učesnika koji je krenuo putem transformacije. Oko kamere beležiće promene koje oni doživljavaju tokom 14 dana. Na tom putovanju učesnici nemaju nijedan vid komunikacije sa svojim bližnjima kako bi proces preobražaja tekao neometano. Nakon dve nedelje, njihovi najmiliji moći će po prvi put da vide njihov premijerni izgled i opšte blagostanje koje ono donosi. Ljudi čije potresne ispovesti ostavljaju bez daha dobijaju svojih pet minuta i konačno šansu da dosegnu svoj trenutak iz sna.

Voditeljka serijala je poznata glumica Tijana Čurović, junakinja mnogih TV serija, kao i poznato TV lice popularnih emisija. I ove sezone svojim beskrajnim šarmom i harizmom Tijana je tu da pomogne i bude podrška učesnicima i olakša im sve ono što ih očekuje na putu ka ostvarenju njihovog trenutka iz sna. Ona će sa ljudima velikog srca pripremiti posebna iznenađenja koja su osmišljena tako da osim fizičkog izgleda poboljšaju i kvalitet života tako da nijednog učesnika neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: Promo

Ne propusite novu sezona emisije "Trenutak iz sna" u četvrtak 10. januara od 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti