AKTUELNO

Darko je govorio i o Ani Sević, devojci Marini Gagić, ćerki Loreni, saobraćajnoj nesreći i ostalim detaljima lečenja.

Po dobrom, starom običaju, i ove nedelje vas tačno u 14 časova na TV Pink u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" očekuju ekskluzivne priče o aktuelnim ličnostima sa javne scene.

U ovonedeljnoj emisiji očekuje vas ispovest koju čekaju svi - prvi televizijski intervju Darka Lazića nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo. Podsetimo, popularni pevač imao je udes 23. oktobra, kada je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povrede grudi i pluća, prelom butne kosti, dok mu je noga izletela iz kuka. Lekari su se borili za njegov život, a kada mu se stanje stabilizovalo prebačen je na rehabilitaciju u banju u Mladenovcu.

Foto: Pink.rs

Menjam se za 360 stepeni. Promenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti... Mora čovek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvesti se, ali biće sve to bolje - rekao je između ostalog Darko.

Darko je opširnije govorio i o Ani Sević, devojci Marini Gagić, ćerki Loreni, saobraćajnoj nesreći i ostalim detaljima lečenja, a ekskluzivni intervju imaćete priliku da pogledate u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Pink.rs

Kraj ove godine, definitivno je obeležio povratak Jelene Karleuše na TV Pink posle pet godina, a šta je rekla za premijerne kamere saznaćete upravo ove nedelje od 14 časova u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima.

Foto: TvPink Printscreen

Naša ekipa pratila je i sva gradska dešavanja, saznaćete šta se događalo iza kulisa snimanja novogodišnjeg programa TV Pink, na kom su se pojavile brojne zvezde, a očekuje vas i nova epizoda premijernog šopinga.

I u studiju će biti veoma zanimljivo jer kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića dolaze glumica Jelena Gavrilović, najpopularniji pop pevač Željko Joksimović i folk zvezda Haris Džinović.

Foto: E-stock

Foto: Promo

Najveća iznenađenja čuvamo za sam kraj, zato ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 16. decembra tačno u 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Darko Lazić

#Haris Džinović

#Jelena Gavrilović

#Jelena Karleuša

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

#Željko Joksimović

'