separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVO NE SMETE PROPUSTITI: Na scenu 'Pinkovih zvezdica - All stars' večeras stižu domaće i svetske zvezde! (VIDEO)


Nova krug i nova tema vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja počinje večeras od 22 časa na televiziji Pink!


U vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa počinje treći krug, a naša najtalentovanija deca moraće da se dokažu u novoj temi - imitacijama. Osim što će morati da pokažu pevačke sposobnosti, naše zvezdice će morati da se potrude da vizuelno dočaraju onog koga su odabrali da imitiraju i tako zadovolje zahteve našeg stručnog žirija.

Autor: TvPink Printscreen

Već u prvoj emisiji posvećenoj imitacijama, dogodiće se nastupi koji će žiri jednostavno ostaviti bez reči. Marija Šerifović, Zaz, Bebi Dol i Adil su samo neke od zvezda koje su naše zvezdice odlučile da imitiraju, a nema sumnje da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Večeras će se na sceni naći Amna Alajbegović, David Radosavljević, Toma Milovanović, Bojana Radovanović, Ema Simonović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec i zato ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije od 22 časa na televiziji Pink.

Autor: E-stock/Aleksandar Bačlija, Tv Pink printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti