AKTUELNO

Epizoda "Zvezda Stefan Žakula" oćekuje vas večeras na Pinku!

Pesmu “Stani zoro”, koju je Nedeljko Bajić otpevao specijalno za potrebe serije “Šifra Despot”, premijerno ćemo čuti večeras u 35. epizodi pod nazivom “Zvezda Stefan Žakula”, od 21:15 na TV Pink. Osim što potpisuje produkciju serije njegovog oca Radoša Bajića, biće to i prvo Nedeljkovo pojavljivanje u ulozi estradne zvezde.

Foto: Promo

Stefan Žakula je popularni pevač sa naših prostora, tipična savremena estradna zvezda – opisuje nam Nedeljko njegovu rolu i dodaje:

- Mnogo radi, često putuje, ima vojsku obožavalaca i uvek je u potrazi za novim hitom. Njegova uloga u celoj priči nije velika, ali je značajna i upečatljiva.

Do Žakule nas u ovoj epizodi vode Marša, koju igra Iva Štrljić, Džoni u tumačenju Aleksandra Filimonovića, našeg mladog glumca koji uspešno gradi karijeru u Holivudu, i naravno, glavni junak Despot – Đorđe Marković.

Veza između mog lika i Despota je strogo poslovna – kaže Bajić. - Despot ulazi u njegov život zbog toga što je dobar i kreativan programer. Medjutim, kasnije, u jednoj od narednih epizoda, jedna okolnost, tačnije, jedan Žakulin gest ih dodatno i privatno zbližava na neki način.

Nedeljko nam otkriva i da u epizodi koja nas ocekuje Stefana Žakulu zatičemo u njegovom svakodnevnom okruženju, u muzičkom studiju gde sa saradnicima radi na novom hitu:

U nekom momentu menadžer Džoni dovodi Despota radi potencijalne saradnje. Upravo u toj sceni ćemo prvi put čuti pesmu “Stani zoro” koju sam snimio specijalno za potrebe serije. Autor teksta i muzike je naš vrsni kompozitor, tekstopisac i muzičar, autor velikog broja hitova i divnih pesama, Zoran Dašić Daša iz grupe “Legende”, a aranžman je radio Dragan Kresić. Pesma je po žanru lagani narodnjak. Savršeno se uklopila u koncept serije i jedne dramske linije koja je važna u priči. Iskreno, verujem da će ova pesma zaživeti i da će postati voljena među ljudima.

Inače, u 35. epizodi nastavlja se Milenina (Tamara Krcunović) agonija. Ona uporno odlazi na dodatne kontrole i analize, iako su joj nekoliko puta potvrdili da nije u pitanju trudnoća. U velikoj je krizi i nedoumici. Hoće li to uticati na njenu vezu sa Despotom?

Pink RS

#Nedeljko Bajić

#Pesma

#Radoš Bajić

#Stani zoro

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'