AKTUELNO

Hvala što gledate Pink televiziju.

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, televizija Pink je i u danu iza nas bila najgledanija komercijalna stanica u Srbiji. Pink je bio gledaniji u skoro svim kategorijama gledalaca, dok je ubedljivu prednost stekao u kategoriji ženskog dela publike kada je bio gledaniji i od Javnog servisa.

Foto: Promo

Foto: TvPink Printscreen

U samom vrhu gledanosti, tradicionalno su se našle popularne serije Elif, Istanbulska nevesta i Za mog sina. Još jedan dan za redom informativni program naše televizije je najgledaniji među svim komercijalnim emiterima. Više od milion gledalaca sa posebnom pažnjom pratilo je najaktulenije vesti iz zemlje i sveta u Nacionalnom dnevniku u udarnom terminu, dok je emisiju Novo jutro uz koju započinjete dan i u jučerašnjem danu bila brojna Pinkova publika.

Foto: Pink.rs

Najgledaniji hiper rijaliti na Balkanu Zadruga svakodnevno obara rekorde gledanosti. Ni u danu iza nas niste propustili direktna uključenja i pomno ispratili aktuelna dešavanja unutar Zadruge, kao ni specijalnu emisiju Zadruga – Porodice zadrugara.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

'