AKTUELNO

"Paparazzo lov" na TV Pink otkriva sve ono što javne ličnosti skrivaju!

U novom izdanju emisije "Paparazzo lov", u sredu od 22 časa na TV Pink, videćete opsežan izveštaj o životu porodice Ražnatović. Saznaćete kako teče veza Anastasije i Djordja, ali i da li se Bogdana uselila u dom i tako postala najozbiljniji kandidat za Cecinu snajku. Naše kamere zabeležile su i snimke najveće balkanske zvezde bez šminke.

Foto: YouTube screenshot

Slede najnoviji snimci Kristine Kije Kockar nakon operacije tumora na dojci - kuda se kretala i s kim se viđala.

Zatim, tu je i priča o Draganu Kojiću Kebi koji se vratio za volan nakon što je u saobraćajnom udesu udario osamnaestogodišnju devojku na pešačkom prelazu. Da li i dalje pravi saobraćajne prekršaje i da li mu je uopšte vraćena vozačka dozvola ili vozi “na divlje”, saznaćete u novoj epizodi naše emisije.

Foto: Promo

I popularnu glumicu Lidiju Vukićević policajac je sačekao zbog jednog prekršaja, a kako je prošla u ovom slučaju, zabeležili su naši paparaci.

Da li Darko Lazić prolazi kroz najgroziju apstinencionalnu krizu dok leži u Zemunskoj bolnici i u kom smeru ide njegov oporavak - istraživala je ekipa "Paparazzo lova".

Foto: Promo

U kakvim sve situacijama su paparaci zatekli Anu Bekutu i Mrku, kao i zbog kojih su zdravstvenih tegoba “Zadrugu” nakratko napustili Luna Đogani i Aleksandra Subotić, videćete u odvojenim izveštajima.

Foto: Promo

Voditeljka emisije je Ana Pendic Radoš.

Pink RS

#Aleksandra Subotić

#Ana Bekuta

#Ana Pendić Radoš

#Anastasija Ražnatović

#Darko Lazić

#Dragan Kojić Keba

#Kristina Kockar

#Lidija Vukićević

#Luna Đogani

#Milutin Mrkonjić

#Paparazzo Lov

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Veljko Ražnatović

#emisija

'