AKTUELNO

Ima velike apetite!

Pevačica na čiji račun mnogi zbijaju šale, Dijana Didi Janković, gostujući u emisiji “Kontravizija” Lava Grigorija Pajkića, koja će biti emitovana u nedelju u 19:15 časova, otkriva gde sada živi, ali i koji su njeni novi profesionalni poduhvati.

Najviše vremena provodim u Njujorku, Los Anđelesu... Menadžer mi je iz Njujorka, pa često putujem na relaciji Beograd - Njujork, pa i Beč, tako da nikada nisam kod kuće - rekla je ona.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: MILJENIK ŽENA POSTAJE OTAC: Milanu Stankoviću dete rađa SUROGAT MAJKA? (FOTO)

S obzirom na to da svoju karijeru nije previše gradila u Srbiji, Didi otkriva Lavu zbog čega je to tako, kao i kako se pripremala za svetsku muzičku scenu:

Od malena sam želela da se bavim pevanjem u Americi, nekako mi je to bio san i zato sam dosta radila na engleskom jeziku, radila sam na akcentu, pratila sam svetske dive Džej Lo i Britni. Gradila sam karijeru u Srbiji, ali mi je to više bio hobi. Zatim sam otišla u Ameriku i upoznala sam neke menadžere koji su mi ponudili saradnju na Šegijem. On je veoma prijatan, odmah je pristao. Šegi je oduševljen mojim glasom i mojim stajlingom i rekao je da će uraditi još neki duet sa mnom. Snimili smo spot u Majamiju, a on se pojavio na vreme i ja sam bila veoma uzbuđena – istakla je Dijana.

Pevačica je zatim priznala da priprema još jedno iznenađenje u skladu sa svojim afinitetima prema modi:

U isto vreme se bavim i dizajniranjem, planiram da uradim reviju na Nedelji mode u Njujorku. Išla sam u jedan kamp u Atlanti u koji su išle Madona, Džej Lo i Britni - rekla je ona.

Foto: Promo

Celu emisiju pogledajte u nedelju u 19:15 časova na TV Pink i tom prilikom saznajte šta je Didi kazala o pevačicama iz Srbije, kao i s kim se iz svetskog džet seta druži.

Autor: Pink.rs

#Dijana Janković

#Kontravizija

#pevačica

'