AKTUELNO

Pevačica ih nasmejala do suza.

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera "Magazin In", Sanja Marinković i ove subote ugostiće aktuelne i zanimljive goste sa domaće javne scene, a uvek intrigantnim i ekskluzivnim temama i ispovestima prikovaće za male ekrane milione gledalaca TV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Za dobru zabavu kraj malog ekrana ove subote biće zaduženi: pevačica Edita Aradinović, glumica Mirka Vasiljević, glumac Andrija Milošević i pevači Aco Pejović i Sergej Ćetković.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTNO PRIZNANJE U MAGAZINU IN: Andrija Milošević išao u školu sa poznatim pevačem, ono što mu je tada uradio NIKAD NEĆE ZABORAVITI!

Foto: TvPink Printscreen

Mlada pevačica Edita Aradinović uspela je da jednim svojim lapsusom nasmeje sve u studiju do suza. Naime, ona je želela da gledaocima otkrije gde će nastupati u najluđoj noći, ali se zbunila oko datuma.

Foto: TvPink Printscreen

- Petog januara za doček Nove godine, ja sam... - zaustila je Edita, a Andrija Milošević nije izdržao, pa ju je na pola prekinuo:

- Ko još čeka Novu godinu 5. januara? To je tanzanijska Nova godina 5. januara - rekao je Andrija, a ostali gosti u studiju, kao i voditeljka Sanja Marinkiović od srca su se nasmejali ovome.

Gledaoce TV Pink i ove subote očekuje sjajna zabava, zato ne propustite novo izdanje emisije "Magazin In", koje je na programu ružičaste televizije 10. novembra u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

#Magazin In

#Sanja Marinković

'