AKTUELNO

Nije mogao da prećuti, već mu je pred kamerama uputio žestoki odgovor.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", koja već osamnaest godina obara sve rekorde gledanosti, i ove subote ugostiće aktuelne i zanimljive goste sa naše javne scene, a uvek intrigantnim i ekskluzivnim temama i ispovestima prikovaće za male ekrane milione gledalaca Televizije Pink i ovog subotnjeg popodneva.

Foto: TvPink Printscreen

O muško-ženskim odnosima, profesionalnom, ali i privatnom životu govoriće pevačica Edita Aradinović, pevači Aco Pejović i Sergej Ćetković, glumac Andrija Milošević, kao i njegova mlada koleginica Mirka Vasiljević, koja je čvrsto odlučila da u emisijama više ne priča ništa.

- Ja ništa više u emisiji nikad više neću reći - obećala je Mirka, sa kojom se našalio Pejović.

Foto: TvPink Printscreen

- Napraviše od tebe alapaču - konstatovao je Aco, sa kojim je Mirka bila saglasna.

Večiti neženja Andrija Milošević svakodnevno nailazi na pitanja o svojoj ženidbi, što je bio slučaj i u "Magazinu In" Sanje Marinković, kojoj je na pitanje kada će stati na ludi kamen dao odgovor koji je nasmejao sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako nemate gde sledeće nedelje, evo ja ću organizovati, pa da dođete kod mene! Ja ne znam šta da vam kažem - rekao je Milošević i izazvao gromoglasan smeh u studiju.

U emisiji popularne voditeljke i ovog puta, kao i uvek, vladala je fantastična atmosfera koja je učinila da se gosti maksimalno opuste, o čemu svedoči konverzacija Aca Pejovića i Andrije Miloševića. Aco je, naime, iskoristio priliku da prozove glumca i našali se na njegov račun, ali mu ni on nije ostao dužan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se ovaj ofucao, gledaj ga kakav je došao, k'o lovački ker - rekao je Pejović, na šta je Milošević imao spreman odgovor.

- Ali kad zalaje lovački ker i mečka beži - odgovorio mu je Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoce Televizije Pink i ove subote očekuje sjajna zabava, zato ne propustite novo izdanje emisije "Magazin In", koje je na programu 10. novembra u 17 sati!

D. T.

#Aco Pejović

#Edita Aradinović

#Magazin In

#Mirka Vasiljević

#Sanja Marinković

#Sergej Ćetković

'