AKTUELNO

Sve što pokušavaju da sakriju otkriva vam TV Pink u sredu od 22.00

U novoj epizodi emisije "Paparazzo lov", koju sredom od 22 časa prikazuje TV Pink, ponovo vas očekuje mnoštvo ekskluzivnih priča. I dalje za petama Slobi Radanoviću, ekipa ove emisije otkriva da je pevač, čini se, smuvao popularnu koleginicu. Kamere ove emisije su ih uslikale kako se viđaju u nekoliko navrata i kako ona ostaje u njegovom domu na neko vreme.

Foto: Promo

Pored toga ekipe ove emisije ispratile su i kako je protekla operacija njegove bivše supruge Kije Kockar, kao i gde je sve bila prethodne nedelje.

Mnogo se prašine diglo oko reakcije Ane Sević nakon što je Darko Lazić doživeo saobraćajnu nesreću. Zbog toga su kamere "Paparazzo lova" pratile život bivše Lazićeve supruge. Tu su i najnoviji snimci iz bolnice gde se Darko leči, kao i proverene informacije oko njegovog toka lečenja.

Foto: Promo

Pre ulaska u “Zadrugu” paparaci su zabeležili šta su poslednjih dana na slobodi radili Matora i Sanja, Jelena Golubović, kao i Ana Korać. Takođe uočen je i Marko Miljković koji je na par sati napustio rijaliti. Zbog čega - otkriće "Paparazzo lov".

Foto: Promo

Pevačica Viki Miljković polako se useljava u luskuzno naselje Beograd na vodi. A kako to izgleda kada ovoj folk zvezdi u tome pomažu ogromne dizalice, videćete u ekskluzivnim snimcima.

Specijalni izveštaj stiže iz Arene sa koncerta Maje Berović gde su zabeležene veoma zanimljive situacije koje su se desile njoj i Ceci Ražnatović. A tu su i do sada neviđeni snimci sa afterpartija gde se Maja poprilično opustila.

Voditeljka emisije je Ana Pendić Radoš.

Pink.rs

#Ana Korać

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Maja Berović

#Paparazzo Lov

#Sanja Stanković

#Sloba Radanović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Violeta Viki Miljković

#emisija

'