AKTUELNO

Sada ima još tri ukrasa na svojoj koži.

Pobednica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge", Kristina Kija Kockar juče je gostovala u emisiji Sanje Marinković, "Magazin In". Pored Kije, gošće su bile i još četiri divne dame: Sofija Rajović, Goca Lazarević, Aleksandra Mladenović i Dragana Katić.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je priznala koje estetske korekcije je radila na svom telu, dok je Sofija posavetovala mlade devojke da dobro razmisle pre nego što se odluče na ovaj korak, da se ne bi pokajale, kao što se ona pokajala zbog silikona u grudima.

Kija je, pak, posavetovala sve mlade ljude da izbegnu tetoviranje, jer, kako kaže, treba dostojanstveno stariti, a nikad se ne zna kako će taj crtež izgledati kada se koža opusti i izgubi svoju elastičnost.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DARKA MNOGO BOLI, OPERISAĆE GA TEK U SREDU: Evo šta Lazićeva verenica kaže pred njegovu operaciju! (FOTO)

Ja bih apelovala na ljude da se ne tetoviraju. Ja bih volela da se nisam tetovirala, imam tetovaže, hvala Bogu, na leđima su, pa ih ne gledam stalno, pa izaboravim na njih. Imam neki tekst, slovo "N", početno slovo imena moje majke i dve ljubičice. Imala sam i ovde, na ruci, pa sam skinula tetovažu, to sam morala da uradim zbog posla . Volela bih da se nisam tetovirala, jer ne znam kako to će to izgledati u starosti. Treba dostojanstveno stariti - naglasila je Kockareva.

R. L.

#Kristina Kockar

#Magazin In

'