separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

STRAŠNO SE POKAJALA ZBOG SILIKONA! Sofija Rajović priznala koja je njena najveća greška!


Smatra da joj to nikako nije trebalo.


U emisiji Sanje Marinković, "Magazin In", gostovale su prelepe dame: Goca Lazarević, Dragana Katić, Aleksandra Mladevnović, Sofija Rajović i Kristina Kija Kockar.

One su pričale o estetskoj hirurgiji, koja je sada sve više zastupljena kod nas, a Mladenovićeva je otkrila koje korekcije je uradila na svom telu.

Autor: TvPink Printscreen

Nemam neku zamerku na svoj izgled. Sve što sam imala da zamerim, ja sam promenila. Meni svi zameraju što sam mnogo toga promenila na sebi, ali ja nisam bukvalno ništa promenila. Uradila sam samo grudi i to vrlo malo, kao i ivice usana. Ništa drugo, mnogi kažu da sam radila jagodice, ali to nije tako - rekla je Aleksandra.

Ipak, Sofija je priznala da se ona jako pokajala zbog silikona koje je ugradila u svoje grudi, te je posavetovala devojke da prvo dobro razmisle pre nego što se odluče na takav korak.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam verovatno jedna od retkih koja se pokajala. Volela bih da vratim vreme, nikad se u životu ne bih opredelila za grudi. Ako imate grudi koje već lepo izgledaju, što je bio moj slučaj, ali manje pameti pa sam to uradila sebi. Imala sam svoje grudi, bile su lepe, ali onda sam upala u neko žensko ludilo. Stvarno mislim da svaka žena treba dobro da razmisli pre nego što uradi to. Nemam problema, ali je bilo bespotrebno. Apelujem na to da dobro razmislite, da se dobro informišete, da shvatite da nije to baš tako kao što govore da sve prolazi u sreći i veselju, treba da volite telo koje imate i da uživate u tome, sve ostalo je bespotrebna komplikacija - navela je lepa glumica.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti