separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

LUNI NEĆE BITI PRIJATNO KADA ČUJE! Kija je nije štedela: Ona je po svim kriterijumima mnogo gora od mene, Sloba je od nje dobio ono što od mene nije mogao!


Smatra da je Radanović pored nje imao kompleks niže vrednosti.


Strasti oko učesnika prve sezone "Zadruge" još se ne stišavaju, a čini se da ni oni nisu još ispričali sve što su imali. Tako je i danas Kristina Kija Kockar, gostujući u emisiji Sanje Marinković, "Magazin In", otkrila neke nove detalje iz braka sa Slobodanom Radanovićem.

Autor: TvPink Printscreen

Meni se život skroz promenio, emotivno, poslovno, socijalno, dobila sam popularnost. Kod mog bivšeg partnera mislim da je sve to izazvalo ljubomoru nego bilo šta drugo, jer sam ja ipak ušla u njegov posao. Ušla sam negde gde je on otišao da se bori za bolji život za mene i njega, ušla sam tamo gde bi on trebalo da bude alfa mužjak, pokazala sam da mogu da budem jača od njega i u tom smislu - rekla je Kija.

Sanju je interesovalo da li je Kockareva bila tužna dok je gledala kako je suprug pred milionima gledalaca vara sa mlađom devojkom, Lunom Đogani, koja je pri tom izuzetno lepa i zgodna.

Autor: TvPink Printscreen

Ne može da mi bude tužno, jer sam ja svesna sebe i smatram da sam imala u svakom smislu bolje kvalitete od te osobe. Nisam imala samo jednu stvar koju je on dobio u tom trenutku, ne govorim za se*s, govorim na to da se osećao mnogo moćno pored nje, kao alfa mužjak, jer je pored mene imao kompleks niže vrednosti. To mi je falilo, bila sam previše moćna žena za njega. Nisam se osećala tužno, tužna sam bila zbog njega u svim situacijama, ali zbog te osobe ne, bilo mi je lakše jer je ona po nekim mojim kriterijumima ona mnogo gora od mene - navela je Kristina.

Nema sumnje da se Luni ovo što je Kija rekla nikako neće svideti, a kako će reagovati kada bude čula, ostaje da saznamo.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti