AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Aleksandra Mladevnović, danas je gostovala u autorskoj emisiji Sanje Marinković, "Magazin In".

Foto: TvPink Printscreen

Ovom prilikom, pevačica je otkrila da je zaljubljena, ali da je presekla i da se nikada neće miriti sa tim dečkom.

Ja se mnogo, mnogo zaljubljujem i to u jednu osobu. Ja mogu da budem zaljubljena u tu osobu ali da joj ne popuštam. Mogu da te volim, ali ti si mene ponizio, pogazio moju reč i ja ne patim, radim, živim, zarađujem. Trenutno sam sama, zaljubljena. On će ovo da gleda, ali ne može da se promeni. Više puta sam se zaljubila u njega, ali ne patim više, sad je prošlo - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA NEMA OBZIRA ŠTO JE ON OŽENJEN: Gagi ne želi da Adam bude s Marijanom, a evo šta misli o njenom odnosu sa Cobetom! (FOTO)

Sanja je želela da sazna i da li je istina da je Mladenovićeva počela da peva jako mlada i da je tada prehranjivala svoju porodicu.

Ja sam se dugo borila sama kroz život, mnogo sam padala. Od 11. godine sam počela da pevam, tata je išao sa nama, brat i ja smo pevali. Bili smo svima simpatični jer smo bili najmlađi. Ovo sam istetovirala sa 18 godina. Život me mnogo šibao, sama sam došla u Beograd, bilo je jako teško. Sada sam srećna, zadovoljna, još da nađem dečka i to je to - navela je Mladenovićeva i pokazala tetovažu na kojoj piše "Ono što te ne ubije, to te ojača" koja krasi njenu ruku.

Foto: TvPink Printscreen

R. L.

#Aleksandra Mladenović

#Magazin In

'