AKTUELNO

Otvorila dušu.

Kristina Kija Kockar, pobednica "Zadruge", čija je karijara po napuštanju rijalitija krenula da napreduje vrtoglavom brzinom, danas je gostovala u autorskoj emisiji Sanje Marinković, "Magazin In".

Kija je ovom prilikom detaljno objasnila zbog čega se grčevito borila za ljubav i svoj brak sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Pored te ljubavi i osećanja, ja sam neko ko je nepopravljivi romantik i imam to viteško u sebi, hoću to do kraja da isteram. Držala sam se većinom za uspomene i to što je bilo lepo. Želela sam da jednog dana svojim unučićima govorim "Tvoj deda i ja smo počeli od nule", držala sam se za te stvari, uspomene. Htela sam da to bude naša ljubavna priča. Horoskop mi kaže da me čeka drugi muž stranac, ali to je samo pisanje, čeka se još - rekla je Kockareva.

Sve Sanjine gošće, kao i publiku, je interesovalo kako izgleda to kada prevaru čoveka svog života gledaš uživo i to na televiziji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MU LAKO: Vojke za Pink.rs OTKRIO KAKO SE ZAVRŠILA NJEGOVA VEZA sa Sarom, a zbog onoga što je zahtevao od obožavalaca i Reljićeva će ostati u čudu!

To je postala fizička bol, bukvalno te zaboli u grudima. To ne može da se opiše, pritom je sve javno i to je potpuno drugačije. Mnoge žene oproste prevaru. Ja sam se stvarno trudila da budem jaka. Ne bih volela da mi ni najgori neprijatelj to doživi. Svi te opsedaju da daš komentar, a ti ne znaš gde se nalaziš. Kad ti se desi prevara, a da nije javna, mnoge žene pređu preko toga. Meni je na neki način drago što se to desilo javno, jer mi je dalo snagu da presečem sve i da ne oprostim, jer tako nešto ne treba opraštati, pogotovo ono što je on meni radio. Mi nemamo dece, mladi smo, mislim da bi se to samo ponavljalo. Meni nepoznati ljudi, koji su mi bili podrška, dali su mi snagu da sve to prebrodim i da presečem. Mi smo iz istog grada, bilo me je sramota - zaključila je Kristina.

R. L.

#Kristina Kockar

#Magazin In

#Slobodan Radanović

'