AKTUELNO

Bivšeg muža nije blokirala samo na Instagramu.

Pobednica prve sezone "Zadruge", pevačica i miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, Kristina Kija Kockar, jedna je od gošći u današnjoj emisiji voditeljke i autorke, Sanje Marinković, "Magazin In".

Foto: TvPink Printscreen

Kija je ovoga puta otvoreno pričala o borbi za svoj brak sa Slobodanom Radanovićem, koji je i zvanično gotov.

Mislim da su svi videli koliko sam se borila. I pre toga sam se borila. Sklanjala sam se od loših stvari, sklanjala sam sve u stranu, umesto da sasečem u korenu, ili da popravim nešto u tom trenutuku. Ja sam sve to sklanjala, kao i on i desilo se šta se desilo. Posle, kad je sve puklo, imali smo te besmislene pokušaje, žene kao žene uvek imamo nadu da će se nešto popraviti. Kada prestanemo to da pokušavamo, zaljubimo se u sebe, a pogotovo nam je drago, pošto muškarci kasno pale, kada ta potvrda od njih, kada kažu ono što smo htele da čujemo, dođe onda kada nas je baš briga. Onda smo još zadovoljnije odlukom koju smo donele - rekla je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

Sanju je interesovalo da li joj Sloba i sada pošalje poruku, kao i da li je to čini tužnom ili joj stvara zadovoljstvo.

Da bolujem i dalje, bilo bi mi teže da mi šalje poruke takve. Lakše bi mi bilo da ne piše ništa. Ali kada nemam nikakvo osećanje, drago mi je kad nešto pošalje. Normalno, svi mi imamo sujetu koja radi u nama. Bude mi malo drago, ali trudim se da se ne obazirem na to i da nastavim dalje - navela je Kristina i dodala da joj njen bivši suprug stalno gleda Instagram objave.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAREDNE DVE NEDELJE KLJUČNE ZA DARKA LAZIĆA: Evo čemu se nada pevačeva porodica! (FOTO)

Blokiran je svuda, osim na Instagramu, tu nisam da može da gleda moj divan život. Da me ne bi uznemiravao, svuda je blokiran. Na Instagramu gleda, i šalje mi u inboks, ne sme javno. Kaže mi i da sam lepa, ali kasno - zaključila je Kija.

R. L.

#Kristina Kockar

#Magazin In

#Slobodan Radanović

'