separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Došla DVA DANA RANIJE na snimanje: Mia kod Lava priznala zašto je PREPLAKALA ROĐENDAN!


Budite u nedelju posle 19 časova uz televiziju Pink i 'Kontraviziju'.


Jedna od veoma aktuelnih pevačica, Mia Borisavljević gostujući u emisiji „Kontravizija“, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića, koja će se emitovati u nedelju u 19:15 na televiziji Pink, otkrila je šta joj se sve dešavalo u poslednje vreme.

Mia je priznala da je na ovo snimanje došla dva dana ranije, ali da joj to nije jedini peh. Ona je na pitanje Lava Pajkića kako usklađuje karijeru i ulogu majke odgovorila nešto što će nasmejati mnoge:

Autor: Privatna arhiva

- Moram da priznam da mi se sve pomešalo, pa sam tako došla na snimanje tvoje emisije dva dana ranije. Greškom organizatora ili svojom, ne znam, ali, eto, dogodilo se. Ja sam se lepo našminkala, sredila i došla, a oni su mi rekli “Pa snimanje nije danas, nego prekosutra“. Dakle, eto kako izdržavam. Ali nije to najgore, desilo se jednom da sam muzičare poslala u jednu diskoteku dan ranije, mislim da je to bilo u Ćupriji. Došli oni u petak, namontirali se, postavili instrumente, a onda im rekli: “Ljudi, pa vi ste sutra“ – objasnila je Mia.

Autor: Promo

Ovom prilikom Borisavljevićeva je otkrila i recept za savršen izgled posle porođaja, kao i zbog čega je preplakala svoj rođendan, što ćete sve čuti u nedelju, 4. novembra, od 19:15 samo na televiziji Pink.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti