AKTUELNO

Bila je dovoljno hrabra da u emisiji Sanje Marinković prizna da je zažalila zbog jedne svoje odluke.

I ove subote gošće Sanje Marinković, autorke i voditeljke emisije "Magazin In", bez dlake na jeziku otkriće do sada nepoznate detalje iz njihovih života, čime će, nema sumnje, zaintrigirati i bez teksta ostaviti milione gledalaca Televizije Pink!

Foto: TvPink Printscreen

Vernu publiku jedne od naših najpopularnijih TV voditeljki i emisije koja već 18 godina ruši sve rekordne gledanosti ove subote u 17 sati očekuju iskrene ispovesti pobednice "Zadruge 1" i pevačice Kristine Kije Kockar, pevačica Goce Lazarević, Aleksandre Mladenović, voditeljke Dragane Katić, ali i glumice Sofije Rajović, koja je, između ostalog, pričala o muško-ženskim odnosima i otkrila da je često sama pravdala greške svojih partnera.

- Koliko je žena u stanju da opravda muškarce mislim da niko neće biti u stanju ni za šta - istakla je Sofija, sa kojom su saglasne bile i ostale gošće.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je jedna od tema o kojoj su razgovarale Sanjine gošće bila i fizički izgled, Sofija je pred svima priznala da je zažalila što je silikonskim implantima uvećala svoje grudi i da se, kada bi mogla da vrati vreme, nikada ne bi podvrgla plastičnoj operaciji zbog koje se pokajala.

Foto: TvPink Printscreen

Koji su razlozi zbog kojih je lepa glumica, zvezda hit serije "Šifra Despot", zažalila što je otišla pod nož saznaćete sutra u dobro poznatom terminu - u 17 sati, samo na Televiziji Pink! Takođe, Kristina Kija Kockar otkriće  sadržaj poruka koje joj posle razvoda šalje bivši suprug Sloba Radanović, zato ne propustite još jedno izdanje emisije "Magazin In", vaše omiljene vikend emisije!

Pink.rs

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Sofija Rajović

'