AKTUELNO

Budite u utorak, 30. oktobra, od 22 časa uz televiziju Pink.

Humanost ekipe serijala emisija “Kuća od srca” ponovo je na delu, predvođena tandemom Žarko Lazić – Jelena Matijašević, a gledamo ih utorkom od 22 časa na TV Pink. Ovoga puta oni su se našli u Kovinu, jer tamo je višečlana porodica Arsić kojoj treba pomoći.

Foto: TvPink Printscreen

Loši porodični odnosi i nehumani uslovi stanovanja koji prete da ugroze zdravlje Arsićima, predstavljaće pravi izazov za ekipu serijala.

Foto: TvPink Printscreen

- Kad nema struje upalimo sveću ili lampu na gas – s mukom govori glava porodice, dok ostali članovi konstatuju da im osim struje, nedostaje i voda i da kuća ima rupe kroz koje im ulazi vetar i hladnoća.

Pored nesloge u porodici, Arsići su pre nekoliko godina doživeli tešku tragediju. To patnja je, uz nemaštinu i glad, njihova svaodnevnica.

Zato će ekipa “Kuća od srca” uz pomoć prijatelja velikog srca pokušati da i Arsićima vrati veru u život i ljude i da njihovoj deci obezbede uslove koji će omogućiti pravilan razvoj i srećno detinjstvo. Naravno, kao i na svakom gradilištu, neočekivane situacije i nepremostive prepreke uvek su prisutne, pa je neizvesnos neminovna, ali nada nikada ne nestaje.

Foto: TvPink Printscreen

Hoće li ekipa emisije "Kuća od srca" ispuniti njihova očekivanja i učiniti im život lepšim i boljim, saznajte u novoj epizodi pete sezone, koja je na programu TV Pink u utorak, 30. oktobra od 22 časa.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Kuća od srca

'