AKTUELNO

"Pinkove zvezdice" su još jednom pokazale da su omiljeni šou program među publikom svih profila i uzrasta.

Dugo najavljivana jubilarna peta sezona najpopularnijeg šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars", počela je u petak 26. oktobra na TV Pink, a prvu emisiju pratio je milionski auditorijum u Srbiji, ali i regionu.

Najbolji učesnici iz prethodne četiri sezone, novi žiri koji čine Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar, Nataša Bekvalac i Milan Stanković, kao i novi voditeljski duo Marijana Mićić i Ana Mihajlovski, bili su dovoljan razlog da više od 1.220.000 gledalaca bude uz prvu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars". Sa udelom u gledanosti od 23 odsto među ženskom populacijom, "Pinkove zvezdice - All Stars" bile su najgledaniji takmičarski šou program na svim televizijama.

U prvoj emisiji videli ste prvih 12 takmičara, a posebnost ove sezone je u tome što su emisije tematske, te ćete u prvom krugu videti kako su se zvezdice snašle u pesmama iz nekih od najpoznatijih mjuzikla.

Koliko su zvezdice, ali i samo takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" popularni, pokazao je i ovogodišnji Media market koji je održan od 24. do 28. oktobra u predvorju Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava.

TV Pink je imala svoj štand na kom su posetioci svakog dana mogli da prate bogat program, a osim što su razgovarali sa TV licima ružičaste televizije, uživali su u nastupima učesnika "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Pinkove zvezdice su izazvale veliko interesovanje na Media marketu, a osim što su se fotografisali, posetioci su imali priliku i da sa njima zapevaju karaoke. Publika je imala samo pohvale za najtalentovaniju decu u regionu i koncept takmičenja, što je dokaz da su "Pinkove zvezdice" zaista omiljeni šou program među publikom svih profila i uzrasta.

Nova emisija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" i još 12 fenomenalnih nastupa očekuje vas već u petak 2. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

'