AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

U jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink, "Amidži šou" vas i ovog utorka od 23 časa očekuju aktuelni gosti sa domaće javne scene.

Nakon što je napustio najgledaniji rijaliti "Zadruga", Vladimir Tomović je bio odlučan u nameri da čeka Staniju Dobrojević, sa kojom je tokom boravka započeo ljubavnu vezu. Stanija je ubrzo zbog zdravstvenih problema bila primorana da napusti rijaliti i otputuje u Ameriku, gde je hitno operisana. Vladimir je tada na svom Instagram profilu obavestio pratioce kako se čuo sa Stanijom i objavljivao zajedničke fotografije iz rijalitija, da bi ubrzo Stanijin PR tim na njenom Instagramu objavio da su njih dvoje raskinuli.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir je uzvratio da će u raskid poverovati tek kad to čuje lično od Stanije, a ne od njenog PR tima, nakon čega se starleta oglasila na društvenoj mreži Instagram i napisala da je sa Tomovićem raskinula, da ga je blokirala i da ne želi više da čuje za njega.

S obzirom na to da je Vladimir deaktivirao Instagram, šta se dalje događalo, da li je raskid sa Stanijom konačan i kako se oseća posle svega, saznaćete od čoveka koji je obeležio početak druge sezone "Zadruge", ovog utorka uživo u emisiji "Amidži šou"!

Foto: Pink.rs

Osim Stanijine i Vladimirove romanse, još jedna rijaliti veza doživela je krah - vest da su Sara Reljić i Vladan Vojnović, poznatiji kao Vojke Đans, raskinuli šokirala je javnost, s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova.

Foto: Promo

Nakon završetka prve sezone "Zadruge", svi su predviđali da će upravo njihova veza opstati, a šta je razlog raskida i kako se sada oseća, Sara će otkriti u emisiji "Amidži šou". Osim toga, Sara će na radost njenih mnogobrojnih fanova govoriti i o svojoj novoj pesmi.

Foto: Instagram

Pred veliki nastup u Beču, kod Ognjena Amidžića stiže i Radiša Trajković Đani, jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima. Kao što ste navikli, gde je Đani, tu je i dobra zabavam posebno zato što će u ovonedeljnoj emisiji ispričati i urnebesne anegdote sa turneje u Americi.

Foto: TvPink Printscreen

U studio sa dobrim povodom dolazi i Dara Bubamara! Popularna pevačica će premijerno u emisiji "Amidži šou" izvesti svoju novu pesmu, ali i otkriti detalje iz privatnog života koji su do sada bili nepoznati javnosti.

Foto: E-Stock/Kobra

Očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite emisiju "Amidži šou" u utorak 30. oktobra od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dara Bubamara

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Radiša Trajković Đani

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Stanija Dobrojević

#Televizija Pink

#Vladan Vojnović

#Vladimir Tomović

#Vojke Đans

#voditelj

'