AKTUELNO

Ne propustite emisiju "Biljana za vas" i intervju sa Masimom Savićem.

Novo izdanje emisije "Biljana za vas" autorke i voditeljke Biljane Obradović očekuje vas i ove nedelje na kanalu Pink 2 od 18:50 časova.

Biljana je razgovarala sa poznatim pevačem Masimom Savićem, koji je imao je tu čast i privilegiju da peva pesme legendarnog Arsena Dedića, a posebnu saradnju sa njim smatra donekle sudbinskom.

Od 2003. godine moj rad je bio obojen radom Arsena Dedića, on mi je pisao pesmu i za prošli album. Izuzetno mi je krivo što na ovom albumu nemam nijednu njegovu pesmu. Strašno smo se dobro razumeli. Arsenov i moj glas su veoma slični. Ono što je meni Arsen dao je jednostavnost - nija sramota reći 'Volim te' u tekstu i otpevati to, ali kada neko kao što je Arsen napiše takav tekst, te reči ne mogu biti banalne i trivijalne - rekao je Masimo o Arsenu.

Foto: RTV Pink

U emisji "Biljana za vas" ćete čuti šta Vuk Drašković kaže o svojoj novoj knjizi "Aleksandar od Jugoslavije".

Foto: RTV Pink

Golman FK Čukarički Nemanja Stevanović i njegova supruga Senka ugostili su Biljanu u svom domu i ispričali kako su se upoznali, ali i kako je proteklo venčanje i svadbeno veselje.

Foto: RTV Pink

U emisiji "Biljana za vas" dobićete i odgovor na pitanje da li Srbija danas ima top modele kao što su to bile Nataša Vojinović i Maja Latinović, ali i kako da popunite listove novim estetskim korekcijama.

Da li majčino mleko može da se zamrzava i stavlja deci u nos, kao što to radi manekenka Žizel Bundšen svojoj deci, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Tanjug

Vodimo vas u skrivene delove Barselone, videćete priloge sa kajakašicom Ninom Džombom, dizajnerkom Milicom Kandić i još mnogo zanimljivih stvari, zato ne propustite emisiju "Biljana za vas" u nedelju 28. oktobra od 18:50 časova na kanalu Pink 2!

Autor: M. Đ.

#Arsen Dedić

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Masimo Savić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#voditeljka

'