AKTUELNO

Nataša Bekvalac na druženju sa Pinkovim zvezdicama!

U Beogradu je juče počeo "Media market", popularno zvano Sajam medija, koji će trajati sve do 28. oktobra, a jedan od izlagača je i naša televizija.

Foto: Promo

Foto: Promo

Danas su posetioci imali priliku da se druže sa učesnicima najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" koje počinje sa emitovanjem sutra u 22 sata na televiziji Pink, a štand je posetila i pevačica Nataša Bekvalac, koja je novi član žirija.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Foto: Promo

Pinkov štand su okupirali brojni posetioci želeći da se fotografišu sa Pinkovim zvezdicama ali i da učestvuju u karaoke takmičenju za buduće talente. Nezapamćen broj dece i tinejdžera okupirao je Pinkov štand u nadi da će upoznati neke od zvezdica Pinkovog talent šou programa. U pomoć im je pritekla i zvezda emisije "Kuća od srca", voditeljka Jelena Matijašević koja je popodne provela sa fanovima ovog formata. "Golden rose" je podržao školu šminkanja za sve devojčice i devojke na sajmu a sve u cilju promocije druge sezone emisije "Trenutak iz sna". Tijana Čurović je voditeljka formata u kom je ekipa "Shadow" produkcije ucestvovala u transformacijama velikog broja učesnica.

Foto: Promo

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Sve do nedelje posetioci sajma moći će da dođu i obiđu Pinkov štand i druže se sa Pinkovim zvezdicama ali i mnogim drugim zvezdama naše televizije, što je nešto što nikako ne smete propustiti!

Autor: Pink.rs

#Televizija Pink

#sajam

'