separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DESPOT UHVAĆEN SA RAZGOLIĆENIM PLESAČICAMA! Neprijatna situacija za glavnog junaka serije ŠIFRA DESPOT za nekoliko minuta na TV Pink! (VIDEO)


Da li će Milena verovati vereniku ili sopstvenim očima?


Epizoda po redu 32, naziva „Na lepom plavom Dunavu“, donosi veoma nezgodnu situaciju za glavnog junaka serije “Šifra Despot”, koju gledamo u nedelju na TV Pink od 21.15. Kreator serije i jedan od glavnih glumaca, Radoš Bajić, u ovoj epizodi, pored stalnih likova koje tumače Đorđe Marković, Rale Milenković, Branka Šelić, Tamara Krcunović, Ljiljana Stjepanović i Olga Odanović, u priču ponovo vraća Ivonu, koju tumači Helena Petrović, ekonoma – Mihajla Laptoševića i još jednog barda našeg glumišta – Branislava Lečića, u ulozi Lazara.

Autor: Promo

Idilično počinje ova epizoda - Milena i Despot uživaju u ljubavi. Beba, koja je na putu, produbila je njihov odnos i više ih povezala. Ali, Milenu brine doktorski nalaz sa poslednje kontrole, pa odlazi na svoju ruku da uradi dodatne analize. Rezultati je neće ostaviti ravnodušnom...

Autor: Promo

U takvom raspoloženju, ona kreće da se nađe sa Despotom koga je posao odveo u jedan obližnji plesni studio. I kao što to sa Despotom obično biva, čudan splet okolnosti doveo je do toga da ga Milena zatiče razgolićenog i okruženog plesačicama. Da stvar bude još gora, na vratima plesnog studija se pojavljuje Lazar, načelnik Komunalne policije, koji je došao po prijavi džangrizavog starca iz komšiluka. Situacija postaje veoma komplikovana...

Autor: Promo

Da li će Milena verovati Despotu ili svojim očima, gledamo u 32. epizodi serije “Šifra Despot”, u nedelju, 28. oktobra od 21.15 na TV Pink.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti