separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SPREMNA ZA VELIKU SCENU PINKOVIH ZVEZDICA-ALL STARS! Irina poručila žiriju: Spemite se, stigla sam! (FOTO+VIDEO)


Irina jedva čeka da čuje komentare žirija i nada se da će je prepoznati i da će pozitivno reagovati.


Irina Arsenijević bila je učesnica prve sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", a koliko se za ove četiri godine promenila videćete već u prvoj emisiji šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 26. oktobra u 22 časa samo na TV Pink!

Devojčica koja je dvojim glasom oduševila region potpuno je spremna da ponovo zapeva u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju.

Veoma sam uzbuđena što ću videti žiri, što ću opet nastupati na velikoj sceni. Uzbuđena sam jer sam starija i imam više iskustva - rekla je Irina.

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovoj talentovanoj devojčici su nedostajala snimanja i čitava atmosfera, ali su joj ipak najviše nedostajali drugari.

Nedostajala su mi snimanja, nastupi, pripremanje kostima, žiri, a pre svega moji drugari jer su upravo ta prijateljstva nešto najlepše što mi se desilo u 'Pinkovim zvezdicama' - kaže Irina i dodaje:
Posle učestvovanja u 'Pinkovim zvezdicama' sam postala popularnija, zaustavljaju me i dalje na ulici, dobila sam jedno veliko iskustvo i mnogo prijatelja.

Irina jedva čeka da čuje komentare žirija i nada se da će je prepoznati i da će pozitivno reagovati.

Nadam se da će žiri pozitivno reagovati kad me vidi, jedva čekam da izađem na scenu, da vidim da li će me prepoznati. I tokom učestvovanja u prvoj sezonu su mi značili komentari žirija, i pohvale i kritike. Radujem se što ću i u ovoj sezoni uz njihove savete unaprediti svoj talenat - rekla je Irina i za kraj poručila žiriju:
Spemite se, sigla sam! Nadam se da ću opravdati vaša očekivanja!

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Irine, u prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Amnu Alajbegović, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Do tada, sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti