AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa odgovornim urednikom dnevnog lista "Srpski telegraf" Borisom Vukovićem, bivšim predsednikom Izvršnog veća KiM Zoranom Anđelkovićem i urednicom beogradske rubrike u dnevnom listu "Večernje novosti" Lidijom Zečević.

- U koliko tešku poziciju bi Srbiju dovelo formiranje tzv.kosovske vojske, odlazak UNMIK-a sa područja južne srpske pokrajine, kao i prijem Prištine u Interpol, šta, posle oštrih reakcija našeg državnog vrha, znači nova izjava američkog ambasadora Kajla Skota o KiM, zašto simpatizeri džihadista predstavljaju veću opasnost od povratnika sa ratišta i da li je KiM danas najveći bezbednosni izazov za Srbiju? O ovim pitanjima, u „Novom jutru“, govore bivši predsednik Koordinacionog tela za KiM Nebojša Čović, predsednik Odbora za spoljne poslove Skupštine Srbije Žarko Obradović i bivši pukovnik KOS-a Ljuban Karan.

Foto: Pink.rs

- Koliko mogu biti rizične i opasne neispitane metode za uklanjanje mladeža, pitamo lidera istraživačkog tima najboljih svetskih stručnjaka za dermoskopiju i ranu dijagnostiku karcinoma kože, dermatologa dr Danicu Tiodorović koja je, posle brojnih ponuda za rad u inostranstvu, odlučila da se vrati u Srbiju i da radi kao dermatolog u Kliničkom centru, u rodnom Nišu.

- Šta pokazuje slučaj saudijskog novinara Džamala Kašogija, koji je nestao nakon što je 2. oktobra ušao u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu, a za kojeg turske vlasti tvrde da je tamo brutalno ubijen? Kako se danas definiše novi svetski poredak i ko funkcioniše po principu “kadija te tuži, kadija ti sudi”? Na ovu temu razgovaramo sa direktorom Međunarodnog instituta za bezbednost Orhanom Dragašem, istoričarom za Bliski istok Nemanjom Starovićem i novinarom Zoranom Kusovcem.

- Kako izgleda početak grejne sezone u Srbiji, iz ugla ministra energetike, da li će nafta pomeriti cene prirodnog gasa, koliko megavata Srbiji može da donese vetar, koji projekat bi nam obezbedio gasnu elektranu i da li smo spremni za izgradnju gasovoda, samo su neka od pitanja za ministra energetike Aleksandra Antića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta gledaocima donosi nova epizoda serije "Šifra Despot", koja će u nedelju 21. oktobra biti emitovana na televiziji Pink, pod reflektorima “Novog jutra” otkriva glumica Marija Opsenica.

- Kako je „Mala plava“ obeležila povratak Nataše Bekvalac na scenu, čućete od ove popularne pevačice u rubrici „Hit jutra“.

- Koji istaknuti solisti, ansalmbi i horovi očekuju beogradsku publiku, do kraja 50-og Zlatnog BEMUS-a, saznaćemo od direktora CEBEF-a Damira Handanovića.

- Kroz svet magije, i ovog jutra, vode vas naši najpoznatiji mađioničari-iluzionisti Pixi i Zeka.

#Dermatolog

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Televizija Pink

'